Bromic Smart-Heat

Bromic Smart-Heat De beste terrasverwarmers
ter Wereld

LONDEN - MILAAN - PARIJS - MADRID - LOS ANGELES - SYDNEY - HONGKONG

PRESTATIE, BETROUWBAARHEID EN UITSTRALING

De terrasverwarmers van Bromic, verdeeld in de series Platinum en Tungsten, zijn allemaal intern ontworpen en ontwikkeld en gemaakt van eersteklas materialen voor de ideale combinatie van prestatie, betrouwbaarheid en uitstraling.

PRAKTIJKVOORBEELDEN UIT DE HELE WERELD RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN BEKIJKEN

The Queens Club, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Aubaine – Regent Street, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Provenance Newport Beach Californië

platinum-smart-heat-gas

Corinthia Londen – The Garden Lounge

tungsten-smart-heat-portable
Onze klanten

Wat zij zeggen

BEKROOND

Al onze bekroonde terrasverwarmers zijn intern ontworpen en ontwikkeld en worden vervaardigd volgens de hoogste specificaties.

BROMIC KOPEN

Bespreek uw wensen op het gebied van terrasverwarming met ons verkoopteam of bekijk ons professionele netwerk van dealers

KOSTELOZE DESIGNSERVICE

Als onderdeel van onze kosteloze Designservice staan de specialisten van Bromic klaar om u te helpen met het ontwerpen van een plan en de technische configuratie voor de optimale verwarming van uw buitenruimten.

SERVICE & ONDERSTEUNING

Wij zijn ervan overtuigd dat een verkooptransactie niet het einde van onze relatie met onze klant is, maar pas het begin. Wij richten ons op eersteklas verkoopdiensten en ondersteuning.

ARCHITECTEN & ONTWERPERS

Onze series gasgestookte, elektrische en draagbare verwarmers zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van architecten en ontwerpers en passen perfect bij uw ontwerp voor elke buitenruimte.

DESKUNDIG ADVIES

Of u nu een nieuwe buitenruimte inricht of een verwarmingsoplossing zoekt voor een bestaande situatie, specialisten van Bromic zitten klaar om u te adviseren en te helpen met de installatie.

KOSTELOZE DESIGNSERVICES

Gas of elektrisch? Plafond- of wandbevestiging, of draagbaar? Of misschien wel een combinatie daarvan? Er is zoveel te kiezen! Daarom adviseren de specialisten van Bromic u, als onderdeel van de kosteloze Designservices, over de meest geschikte producten en configuratie voor de verwarming van uw buitenruimten.

VERS VAN DE PERS

LAATSTE NIEUWS

  • May 6, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Portable

Tungsten Smart-Heat Gas Portable bekijken

Met zijn opvallende golfvormige ontwerp biedt de Tungsten Smart-Heat Gas Draagbaar verwarmer van Bromic kracht, duurzaamheid en stijl in één gemakkelijk verplaatsbaar a
  • March 31, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Platinum Electric

PLATINUM SMART-HEAT ELEKTRISCH

De bekroonde serie Platinum Smart-Heat Elektrisch is de standaard waarmee alle andere terrasverwarmers worden vergeleken. Niets komt in de buurt als het gaat om technolog
  • April 14, 2015
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Electric

TUNGSTEN SMART-HEAT ELEKTRISCH

De serie Tungsten Smart-Heat Elektrisch combineert een industriële uitstraling met een robuuste behuizing en indrukwekkende prestaties en wordt geleverd met een levensla

Meer informatie over onze serie terrasverwarmers SMART-HEAT

SMART-HEATING