SMART-HEAT ACCESSOIRES

Bromic Heating heeft een reeks accessoires, bedieningsapparatuur en montagesets ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn voor onze Smart-Heat terrasverwarmers.

SMART-HEAT DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENINGEN

SMART-HEAT DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENINGEN

Met de Bromic Heating draadloze afstandsbediening kan worden geschakeld tussen twee afzonderlijke stroomkringen, waardoor maximaal twee elektrische of vier gasgestookte verwarmers onafhankelijk van elkaar aan- en uitgezet kunnen worden. Het apparaat is volledig draagbaar en de ingebouwde radiozender heeft een bereik van 30 meter. Zo nodig kan het ook eenvoudig in de behuizing worden gemonteerd.

Bromic Heating draadloze dimmerbediening

De Bromic Heating draadloze dimmerbediening heeft naast de functionaliteit van onze draadloze basisafstandsbediening de mogelijkheid om de warmteafgifte van een elektrische verwarmer met een bepaald percentage te verlagen. Met de ingebouwde radiozender kan de warmteafgifte snel worden verlaagd tot 25%, 50% of 75% en daarnaast is het mogelijk de afgifte in stapjes van 1% te verhogen of verlagen.

Bromic Heating draadloze masterbediening

De Bromic Heating draadloze masterbediening biedt volledig bedieningsgemak en gebruiksvriendelijke aanpassingsmogelijkheden voor wie onze draadloze bedieningsoplossingen op grote schaal wil implementeren. Deze radiozender kan een onbeperkt aantal afstandsbedieningen in zes groepen regelen vanaf één punt binnen het bereik van 30 meter en is onmisbaar voor grotere locaties.

SMART-HEAT ACCESSOIRES

Bromic warmtedeflector

De gaswarmtedeflectoren van Bromic verkleinen de minimale afstand tussen de bovenkant van het verwarmingsapparaat en de oppervlakte erboven van 1100 mm tot 350 mm door warmte te absorberen die anders verticaal zou ontsnappen. Deze roestvrijstalen deflector heeft een unieke dubbellaagse constructie waarbij de harde toplaag als versteviging dient en de onderlaag de straling van de geabsorbeerde warmte vermindert.

Bromic plafondstangen

De plafondstangen voor gasverwarmers van Bromic bieden de mogelijkheid om twee verwarmingstoestellen rug aan rug te monteren onder vlakke of schuine plafonds tot een hoogte van 4 meter boven de grond. Er zijn kant-en-klare pakketten verkrijgbaar van 246 mm tot 1046 mm lengte en alles daartussen in stappen van 200 mm om de verwarmer op de perfecte hoogte te monteren bij een plafondhoogte van 3,2 tot 4 meter.

SMART-HEAT ACCESSOIRES VOOR ELEKTRISCHE VERWARMING

Bromic inbouwsets voor verwarmingsapparaten

De inbouwsets voor elektrische verwarmers van Bromic zijn ideaal voor naadloze integratie van verwarmingsoplossingen in omgevingen waar subtiliteit en stijl essentieel zijn. De verwarmingsapparaten uit de series Platinum en Tungsten Smart-HeatTM zijn allebei leverbaar met speciale inbouwsets waardoor ze te gebruiken zijn in ruimten met plafondhoogtes van 2,4 tot 3,5 meter en ze kunnen worden ingebouwd in uitsparingen vanaf 250 mm!

Bromic ophangbuizensets voor verwarming

De ophangbuizensets voor verwarmingsapparaten van Bromic zijn bedoeld om de apparaten op een effectieve hoogte te hangen in ruimten met hoge plafonds waar wandbevestiging niet mogelijk is. Deze sets bevatten twee buizen van 1 meter die kunnen worden ingekort om de verwarmer op de gewenste hoogte te hangen. Ze zorgen ervoor dat de warmte rechtstreeks van boven wordt afgegeven, terwijl het nog steeds mogelijk is de richting aan te passen.

SMART-HEAT ACCESSOIRES VOOR DRAAGBARE GASVERWARMING

Beschermhoes

De beschermhoes van Bromic is een weerbestendige hoes voor de verwarmingskap van de Tungsten Smart-HeatTM Draagbaar om het verwarmingselement tegen de elementen te beschermen. Deze stevige beschermhoes is gemakkelijk aan te brengen en vast te zetten met een trekkoord en zorgt ervoor dat de toch al zeer duurzame verwarmer veilig kan worden opgeborgen en zo nog langer meegaat.

MEER INFORMATIE

Onze productspecialisten zitten klaar om uw verwarmingsbehoeften met u te bespreken.

Bromic Ondersteuning

Voor klantenservice, technische ondersteuning en antwoord op enkele van de meestgestelde vragen kunt u terecht op onze pagina Bromic Ondersteuning.

Een terugbelafspraak plannen