DE SMART-HEAT RANGE BY BROMIC

Onderverdeeld in onze verschillende Platina- en Tungsten-reeksen, zijn alle Bromic buitenverwarmers in eigen huis ontworpen en gebouwd en gemaakt van premium materialen om producten te creëren die de perfecte balans vinden tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

GESCHIKT VOOR SUCCES

Bromic blijft aanzienlijke middelen investeren om het ontwerp en de engineering achter onze Smart-Heat-technologie te bevorderen.

Gebaseerd op ons wereldwijde hoofdkantoor in Sydney, Australië, zijn het toegewijde team van Bromic allemaal erkende experts in hun vakgebied. Hun enige taak is het onderzoeken van manieren om de prestaties van onze Smart-Heat-kachels verder te verbeteren en zich te verhouden tot hun omgeving. Het is deze toewijding aan innovatie die ervoor zorgt dat Bromic de wereld leidt met kwaliteit en uitstekende producten.

ISO-9000 CERTIFIED

Er wordt enorm veel gewerkt aan de ontwikkeling van ons Smart-Heat assortiment buitenverwarmers voordat ze op de markt worden gebracht. Ons engineering- en testproces zorgt ervoor dat al onze producten altijd aan lokale en internationale normen voldoen en deze vaak overtreffen.

PRESTATIES, BETROUWBAARHEID EN SCHOONHEID

DE SMART-HEAT RANGE BY BROMIC

PLATINUM SMART-HEAT

De Platinum Smart-Heat-serie is ontworpen met premium, stijlgerichte instellingen in het achterhoofd. De platinum-serie is speciaal ontworpen met weinig vrije ruimte voor semi-ingesloten ruimtes en minimaliseert de lichtemissie om naadloos op te gaan in de omgeving.

TUNGSTEN SMART-HEAT

Met een industriële esthetiek en robuuste techniek brengt de Tungsten Smart-Heat-serie hoogwaardige verwarming naar open buitenruimtes en semi-afgesloten ruimtes. De Tungsten Smart-Heat-serie biedt een brede muur van warmte over een enorme voetafdruk, waardoor het comfort wordt gemaximaliseerd dat door elke eenheid wordt gecreëerd.

TUNGSTEN SMART-HEAT PORTABLE

De Tungsten Smart-Heat Portable verwarmer brengt de revolutionaire stralingsprestaties van zijn vaste gas tegenhanger naar dit ergonomisch ontworpen draagbare platform. Comfort creëren over een gebied dat tot drie keer zo groot is als dat van traditionele draagbare kachels.

AWARD WINNEN

Het Smart-Heat assortiment buitenverwarmers van Bromic heeft wereldwijd meerdere prijzen gewonnen voor zowel Productontwerp als Technische Innovatie.

Good Design Award (AUS) - Red Dot Design Award (DR) - Chicago Athenaeum Design Award (USA)

MEER TE WETEN KOMEN

Onze productspecialisten staan ​​klaar om uw verwarmingsbehoeften met u te bespreken. Gebruik dit formulier om een ​​terugbelactie te plannen.

Bromic Support

Voor klantenservice, technische support en antwoord op enkele van de meestgestelde vragen kunt u terecht op onze pagina Bromic Support.

Schedule a Call-Back

Onze klanten

Wat ze zeggen

CASESTUDIES UIT DE HELE WERELD

RECENTE PROJECTEN

The Queens Club, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Aubaine – Regent Street, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Provenance Newport Beach Californië

platinum-smart-heat-gas

Corinthia Londen – The Garden Lounge

tungsten-smart-heat-portable
VERS VAN DE PERS

LAATSTE NIEUWS

  • May 6, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Portable

Tungsten Smart-Heat Gas Portable bekijken

Met zijn opvallende golfvormige ontwerp biedt de Tungsten Smart-Heat Gas Draagbaar verwarmer van Bromic kracht, duurzaamheid en stijl in één gemakkelijk verplaatsbaar a
  • March 31, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Platinum Electric

PLATINUM SMART-HEAT ELEKTRISCH

De bekroonde serie Platinum Smart-Heat Elektrisch is de standaard waarmee alle andere terrasverwarmers worden vergeleken. Niets komt in de buurt als het gaat om technolog
  • April 14, 2015
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Electric

TUNGSTEN SMART-HEAT ELEKTRISCH

De serie Tungsten Smart-Heat Elektrisch combineert een industriële uitstraling met een robuuste behuizing en indrukwekkende prestaties en wordt geleverd met een levensla

BROMISCH VERKOOP- EN DEALERNETWERK

FIND BROMIC