OVER BROMIC HEATING

Bromic Heating is het enige bedrijf dat verwarmingsproducten in de categorieën Gas, Elektrisch en Draagbaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert. En dat niet alleen; onze verwarmers in de serie Smart-Heat zijn ook nog de beste op de markt. Dat is geen opschepperij; dat is een feit.

BROMIC IN EEN NOTENDOP

LANDEN WAAR BROMIC HEATING VERKRIJGBAAR IS

JAREN ACTIEF

PARTNERS EN LEVERANCIERS

JAARLIJKS GELEVERDE PRODUCTEN VAN DE GROEP

SMART-HEAT

Bromic Heating is opgericht in 2007 en wordt wereldwijd erkend als een revolutionaire vernieuwer op het gebied van terrasverwarming.

Dankzij voortdurende investeringen in onze gepatenteerde Smart-Heat technologie zijn de ingenieurs van Bromic erin geslaagd een effectieve stralingswarmteoplossing te ontwikkelen die zowel voor commercieel als particulier gebruik geschikt is. De serie Smart-Heat is ontworpen om een breed scala aan praktische uitdagingen op het gebied van weersomstandigheden, omgevingsfactoren en efficiëntie op te lossen.

De terrasverwarmers van Bromic, verdeeld in de series Platinum en Tungsten Smart-Heat, zijn allemaal intern ontworpen en ontwikkeld en gemaakt van eersteklas materialen voor de ideale combinatie van prestatie, betrouwbaarheid en uitstraling.

Bromic Heating is succesvol in belangrijke internationale markten en wordt gebruikt door enkele van de meest vooraanstaande hotel-, resort-, restaurant en entertainmentketens ter wereld.

Het innovatieve merk is ISO9001-gecertificeerd en verkrijgbaar in heel Noord-Amerika, Europa en de regio Azië en Stille Oceaan.

De kernwaarden van Bromic zijn prestatie, betrouwbaarheid en uitstraling en daarmee blijft het bedrijf de toon zetten voor de concurrentie.

Wereldwijde ervaring

Onze terrasverwarmers uit de serie Smart-Heat zijn te vinden in enkele van ‘s werelds meest vooraanstaande winkelcentra, hotels, casino’s en vakantieresorts.

ENKELE VAN ONZE COMMERCIËLE KLANTEN

PRAKTIJKVOORBEELDEN UIT DE HELE WERELD RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

The Queens Club, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Aubaine – Regent Street, Londen

tungsten-smart-heat-electric

Provenance Newport Beach Californië

platinum-smart-heat-gas

Corinthia Londen – The Garden Lounge

tungsten-smart-heat-portable
Onze klanten

Wat zij zeggen

TERRASVERWARMERS - SERVICES - EVENEMENTEN - SPECIALE AANBIEDINGEN LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

  • May 6, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Portable

Tungsten Smart-Heat Gas Portable bekijken

Met zijn opvallende golfvormige ontwerp biedt de Tungsten Smart-Heat Gas Draagbaar verwarmer van Bromic kracht, duurzaamheid en stijl in één gemakkelijk verplaatsbaar a
  • March 31, 2017
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Platinum Electric

PLATINUM SMART-HEAT ELEKTRISCH

De bekroonde serie Platinum Smart-Heat Elektrisch is de standaard waarmee alle andere terrasverwarmers worden vergeleken. Niets komt in de buurt als het gaat om technolog
  • April 14, 2015
  • /
  • Bromic Smart-Heat, Tungsten Electric

TUNGSTEN SMART-HEAT ELEKTRISCH

De serie Tungsten Smart-Heat Elektrisch combineert een industriële uitstraling met een robuuste behuizing en indrukwekkende prestaties en wordt geleverd met een levensla

Meer informatie over onze serie terrasverwarmers SMART-HEAT

TERRASVERWARMERS